Bijzettafels

Bijzettafel kopen? Om uw benen te strekken, uw voeten erop te leggen of een boek of drankje kwijt te kunnen heeft u natuurlijk een bijzettafel nodig. Onze webshop heeft verschillende soorten bijzettafels van verschillende groottes.

Er zijn 5 & bijzettafels - Sorteren op

Bijzettafels - Bijzettafel kopen? Bestel bij ons voordelig uw bijzettafels

De maten variëren net als de materialen waar de bijzettafel van gemaakt is. Enkele modellen zijn echt alleen goed te gebruiken als voetenbank vanwege een krom lopend oppervlak of kussen en andere bijzettafels hebben ook een mooi oppervlak om goed een drankje op te zetten. De bijzettafels leveren wij in verschillende materiaalsoorten, zoals wicker, kunststof en aluminium met textileen. Verder zijn ze er in verschillende ontwerpen en zijn ook wel bekend onder de naam voetenbank of hocker.

Bekijk onze Sungarden Leonardo Hocker als u op zoek bent naar een kwalitatief goede hocker van aluminium en textileen. Textileen is gemaakt van een soort kunststof waardoor deze goed buiten kan blijven staan. Voor een langere levensduur is het altijd beter, van welke materiaal u meubilair ook is, om deze af te dekken met een regenbestendige hoes of binnen te zetten.

Wij bieden voetenbanken van de merken Hartman, Jardin en Sungarden aan. Van Hartman en Jardin meubilair zijn de verschillende meubels goed bij elkaar te matchen. Hartman en Jardin voeren nagenoeg dezelfde kleuren groen, blauw en antraciet. Van Hartman hebben wij de meeste keuze aan bijzettafels van zowel kunststof als aluminium en textileen. Heel degelijke kunststof bijzettafels die al jaren door Hartman worden gemaakt zijn de Jockey Club Hocker en de Satellite Hocker.

Een hele leuke bijzettafel met een fijn kussen er bovenop is de Cube van Jardin gemaakt van antraciet wicker. Wicker is gevlochten kunststof van één of meerdere lagen. Meerdere lagen maakt de wickermeubel van een betere stevigheid en dus betere kwaliteit. Het vlechtwerk is vrij arbeidsintensief want het is helemaal met de hand gemaakt. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Fijn uw benen hoog en een goed boek erbij met mooi weer op uw terras of scheepsdek.