Boombanken

Boombank kopen? Een boombank is een bank die heel mooi om een boom of grote plant, maar ook een grote zuil/balk kan worden geplaatst. De bank staat mooi in uw tuin, maar kan natuurlijk ook binnenshuis heel leuk staan rondom bijvoorbeeld een pilaar.

Er zijn 3 & boombanken - Sorteren op

Boombanken - Boombank kopen? Boombanken teak en hardhouten boombanken

De boombank is verkrijgbaar in drie houtsoorten; grenenhout, hardhout en teak. De boombank van grenenhout is geïmpregneerd, om deze tegen weersinvloeden te beschermen. Wanneer u op zoek bent naar een boombank van nog betere kwaliteit, kies dan voor een teakhouten boombank. Teakhout behoort tot dezelfde houtfamilie als hardhout, maar er zitten kleine verschillen tussen beide houtsoorten. Teakhout bevat bijvoorbeeld meer olie van nature en is daardoor van zichzelf al beter tegen alle weersinvloeden bestand.

De boombanken hebben verschillende binnenmaten. We hebben een model met een diameter (binnenzijde) van 69 cm, een diameter van 87cm en een model met een diameter van 110 cm. De boombanken bestaan uit losse zittingsdelen die bij de rugleuning aan elkaar bevestigd worden.

Wij raden u aan om datgene waar u de boombank omheen wilt plaatsen vantevoren goed op te meten.Bijvoorbeeld wanneer u ervoor kiest om een plantenbak in het midden te plaatsen. Er zijn ook hele mooie voorbeelden van boombanken rondom een bloemperk. Het is ook een mogelijkheid om twee halve banken te plaatsen; dit kan heel mooi staan tegen een muur met een mooie klimplant, die dan in het midden van de halfronde bank omhoog groeit. Nog een idee is om een mooie lantaarn in het midden te plaatsen, of de bank om een bestaande lantaarn heen te plaatsen. De ronde banken zijn ook heel geschikt voor een wachtruimte van een praktijk.

De boombanken zijn allemaal van het merk Tuindeco en behoren tot onze Tuindeco Budget collectie. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Een mooie versiering en fijne zitplaats in uw tuin onder een grote boom, lantaarn of zuil maar bijvoorbeeld ook mooi in uw huis of wachtruimte.