Broeikassen

Broeikas kopen? Gouden Tuin heeft verschillende types broeikassen zowel van aluminium als van hout en voor op de volle grond en op poten. Alle kassen zijn van Royal Well en van zeer goede kwaliteit.

Er zijn 0 & broeikassen - Sorteren op

Broeikassen - Broeikas kopen? Prachtige broeikassen

Met de broeikassen kunnen planten goed op worden gekweekt en later verpoot in de tuin. Bij enkele broeikassen kunnen de zaadjes/stekjes/plantjes direct in de volle grond worden gezet. Zijn de plantjes dan groot en sterk dan tilt u gewoon de broeikas weg en staan ze meteen buiten de beschutting van de kas.

U kunt in een kas allerlei groentes kweken en kruiden planten, denkt u aan paprika’s, komkommers, courgettes, allerlei soorten kool, wortels, prei, mais en kruiden zoals tijm, rozemarijn, munt, bieslook. Op de verpakking van zaden die u daarvoor koopt staat vaak duidelijk aangegeven of de zaadjes meteen in de volle grond moeten worden gezaaid of dat je ze eerst in kweekbakken op kunt kweken en later verpoten. Op onze webshop zijn kassen verkrijgbaar voor meteen in de volle grond en ook kweekbakjes en zelfs een kweektafel. U vind vast wat u zoekt. Mist u iets, laat het ons weten!

Van alle kassen zijn de ramen van polycarbonaat of veiligheidsglas gemaakt en daardoor veilig en geschikt voor een kas. Kassen met een bovenklep kunnen allemaal in verschillende standen worden opengezet zo kunt u precies bepalen hoeveel lucht/wind erbij komt.

De kassen voor meteen op de volle grond kunnen mooi in uw tuin en heeft u alleen een balkon kijk dan naar onze kweektafel Fresh Table en de Urban Grower. Bij de Urban Grower kan de bovenkant (het raamwerk) er eenvoudig afgetild worden als de plantjes groot zijn geworden.

Kortom voor elke ruimte wel een broeikas en voor deze mooie kassen maakt u natuurlijk ook wel ruimte.