Containerbergingen

Containerberging kopen? Afvalcontainers zijn niet echt fraai, naar ons idee, en daarom hebben wij ook containerbergingen in ons assortiment opgenomen. Uw tuin is eigenlijk niet echt af als de niet zo fraaie containers nog in het zicht staan. Door ze in een containerberging te plaatsen zorgt u ervoor dat u niet steeds tegen die lelijke containers aankijkt.

Er zijn 7 & containerbergingen - Sorteren op

Containerbergingen - Containerbergingen

Er zijn containerbergingen van verschillende houtsoorten leverbaar; vurenhout, grenenhout, lariks en hardhout. Grenenhout en vurenhout zijn de goedkopere houtsoorten, de hardhouten berging is van de beste kwaliteit. We hebben bergingen voor enkele containers en voor twee containers tegelijk.  De containers worden geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen.Creëer een nette uitstraling met deze mooie containerbergingen.

De houten klep bovenop de berging zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw afval weg kunt gooien. Wanneer de container aan de weg moet  kunt u eenvoudig het deurtje aan de voorkant van de berging openen en de container er in zijn geheel uit rijden.

Onze webshop heeft altijd wel een type containerberging die past bij uw eigen stijl. Alle containerbergingen zijn van het merk Tuindeco en behoren tot onze Tuindeco Budget collectie. Leuk en hip tuinmeubilair tegen een redelijke prijs. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

U creërt een opgeruimde, nette tuin door te kiezen voor een nette containerberging.