Foliekassen

Foliekas kopen? Van de foliekas heeft Gouden Tuin verschillende soorten zowel ronde lage als vierkante hoge. Alle folie kassen zijn van Royal Well en van goede kwaliteit.

Er zijn 0 & foliekassen - Sorteren op

Foliekassen - Foliekassen

Met de Foliekas genaamd Apple Mint kunnen planten ook goed op worden gekweekt en later verpoot in de tuin. De andere modellen zijn bedoeld voor het kweken rechtstreeks in de volle grond. Van de verschillende hobbykassen hebben alle kassen openritsbare deuren waarvan ze opgerold kunnen worden en met clips vastgezet. Alleen de Folietunnel Sweet Rocket daarbij worden de ristdeuren niet met clips vastgezet.

U kunt in een kas allerlei groentes kweken en kruiden planten, denkt u aan paprika’s, komkommers, courgettes, allerlei soorten kool, wortels, prei, mais en kruiden zoals tijm, rozemarijn, munt, bieslook. Op de verpakking van zaden die u daarvoor koopt staat vaak duidelijk aangegeven of de zaadjes meteen in de volle grond moeten worden gezaaid of dat je ze eerst in kweekbakken op kunt kweken en later verpoten. Op onze webshop zijn kassen verkrijgbaar voor meteen in de volle grond en ook kweekbakjes en zelfs een kweektafel. U vind vast wat u zoekt. Mist u iets laat het ons weten!

De meeste foliekassen hebben extra rammpjes met gaas erin die voor het luchten kunnen worden opengezet.

Voor grotere kassen en kassen van hout en aluminium zie onze andere modellen voor in de tuin. Kortom voor elke ruimte wel een kas en voor deze mooie kassen maakt u natuurlijk ook wel ruimte.