Garages

Dus alles lekker droog wegzetten en beschut klussen in uw nieuwe garage? Of meteen met uw motor de deuren uitrijden omdat deze lekker droog stond en goed is onderhouden?

Er zijn 7 & garages - Sorteren op

Garages - Garage kopen? Diverse houten garages

Een garage is de ideale oplossing om uw motor, auto of fietsen of wat dan ook in kwijt te kunnen. Zo kunt u bijvoorbeeld de cabrio er in kwijt zodat deze geen last heeft van de winterse omstandigheden. Een garage hoeft natuurlijk niet alleen voor een auto te zijn, u kunt er natuurlijk ook al uw gereedschap in kwijt of de ruimte gebruiken als atelier.

Garage kopen? Bent u op zoek naar een degelijke garage? Bekijk dan nu hieronder ons uitgebreide assortiment. De garages zijn allemaal van hout en van goede kwaliteit waardoor ze een lange levensduur hebben. Voor een extra lange levensduur is het altijd beter de garages periodiek behandelen met verf/coating, dat zorgt ervoor dat het hout niet gaat rotten. Bij hout ontkomt u er niet aan dat u het moet onderhouden voor een goede levensduur, dat is een eigenschap van hout. Impregneren gaat circa 1,5 jaar mee en coaten circa 5 jaar en daarna moet dit opnieuw gebeuren om de conditie van de garage goed te houden.

Daarbij is het ook van belang de garage te behandelen zodat de kieren goed dichtgestopt worden en het niet toch gaat lekken langs kozijnen van ramen of deuren. Water kruipt zo noemen ze dat, dat is een eigenschap van water. Hout neemt op zijn beurt water makkelijk op wanneer dit niet behandeld is. Het kost wel wat extra maar dan heeft u ook veel langer plezier van uw garage. U betaalt aardig wat voor een garage dus wilt u ook dat deze lang meegaat en daarom is het beter het meteen goed aan te pakken en de garege te laten coaten of dit zelf te doen. Kijk goed naar welk merk garage u graag wilt en wat de verschillende opties zijn, dit is per merk verschillend wat er allemaal kan, sommige modellen zijn er alleen maar in 1 standaardversie.

Wat altijd aan te raden is, dat is om te zorgen dat de garage niet op de zijwanden rust maar op  houten funderingspalen. Dit voorkomt dat er snel vocht vanuit de grond uw wanden intrekt en de levensduur van uw garage verslechterd. Ook worden er altijd afwateringsbalken aangeraden, deze zorgen er ook weer voor dat de wanden niet op de grond staan en dat er geen plasjes water kunnen ontstaan binnenin uw garage op de vloer. Ook zijn er verder vaak verschillende soorten dakbedekking mogelijk en een goede afwatering met een dakgootset is ook van belang.

Onze webshop heeft altijd wel een type garages die passen bij uw eigen stijl tuin. Er zijn garages in allerlei modellen, variërend van één of twee ramen en met enkele deur erbij of alleen dubbele garagedeuren. Coating is mogelijk in een breeds scala aan kleuren afhankelijk van welke garage van welk merk u kiest.

Wij bieden garages aan van de Interflex, Tuindeco budget, Solid en Outdoor Life Products. Onderaan deze overzichtspagina kunt u op merk filteren.

Bij Interflex kunnen de ramen en deuren eenvoudig een andere kleur krijgen ten opzichte van de wanden. U kunt eerst een grondlaag laten aanbrengen en dan coating voor extra goede bescherming en u kunt ook alleen het exterieur coaten of de gehele garage binnen en buiten.

De levertijden van de garages zijn heel wisselend van 8 werkdagen tot 10 a 12 weken afhankelijk van welke garage u wilt. Een concrete afleverdag kunnen wij op voorhand niet geven, maar wij houden u wel op de hoogte. Vraag altijd even bij onze klantenservice welke levertijd voor uw garage gemiddeld is. Wilt u de garage gecoat dan duurt dat vaak enkele weken langer.

Bekijk nu ons mooie aanbod aan houten garages.