Hobbykassen

Hobbykas kopen? Van de hobbykas heeft Gouden Tuin ook allerlei soorten zowel van aluminium als van hout en voor een kleine tuin en hele grote kassen. Alle kassen zijn van Royal Well en van zeer goede kwaliteit.

Er zijn 0 & hobykassen - Sorteren op

Hobbykassen - Hobbykassen

Er is ook een combikas met tuinhuis en kas in één en een orangery die heel goed kan dienen als extra tuinkamer. Met de hobbykassen kunnen planten ook goed op worden gekweekt en later verpoot in de tuin. Van de verschillende hobbykassen hebben enkele schuifdeuren en de Orangery, Classic, Muscat en Combikas hebben openslaande deuren. Alle grote kassen zijn heel geschikt als tuinkamer om lekker te relaxen en bij nog wat fris weer al wel wat meer het gevoel van buiten te krijgen.

Van de kassen met een nummer in de naam zijn verschillende formaten beschikbaar staan, ze er niet bij vermeld en bent u benieuwd naar een andere maat vraag onze klantenservice.

U kunt in een kas allerlei groentes kweken en kruiden planten, denkt u aan paprika’s, komkommers, courgettes, allerlei soorten kool, wortels, prei, mais en kruiden zoals tijm, rozemarijn, munt, bieslook. Op de verpakking van zaden die u daarvoor koopt staat vaak duidelijk aangegeven of de zaadjes meteen in de volle grond moeten worden gezaaid of dat je ze eerst in kweekbakken op kunt kweken en later verpoten. Op onze webshop zijn kassen verkrijgbaar voor meteen in de volle grond en ook kweekbakjes en zelfs een kweektafel. U vind vast wat u zoekt. Mist u iets laat het ons weten!

Van alle kassen zijn de ramen van polycarbonaat of veiligheidsglas gemaakt en daardoor veilig en geschikt voor een kas. Kassen met een bovenklep/ramen kunnen allemaal in verschillende standen worden opengezet zo kunt u precies bepalen hoeveel lucht/wind erbij komt.

In de kassen kunnen kweektafels worden gezet of een deel volle grond beplanten in de kas is ook mogelijk. Voor kleinere kassen zie onze andere modellen voor op het balkon of dakterras.

Kortom voor elke ruimte wel een kas en voor deze mooie kassen maakt u natuurlijk ook wel ruimte.