Kweekaccessoires

Kweekaccessoires kopen? Voor in de verschillende kassen van Royal Well bieden we ook verschillende aanvullende benodigdheden voor het kweken. Ziet u er iets niet bijstaan vraag onze klantenservice, we leveren alle producten van Royal Well.

Er zijn 0 & kweekaccessoires - Sorteren op

Kweekaccessoires - Kweekaccessoires

We hebben een hele mooi Royal Well kweektafel van aluminium en verschillende hangers en beugels om planten op te hangen of klimplanten te begeleiden tijdens de groei.

Verder hebben we ook verschillende kweekbakken waaronder hele grote en ook de kleine kweekbakken voor in huis zoals de Orange Houses.

De meeste kwekers weten wel dat het water geven van de planten aardig wat tijd in besalg kan nemen en als je enkele dagen weg bent wil je wel bij warmte en droogte dat de planten genoeg water krijgen. Daarvoor heeft Royal Well ook verschillende automatische bevloeiingssystemen. Kijkt u naar de Duo Planter Starterset, deze is ook uitbreidbaar vraag onze klantenservice. En de Druppel bevloeiingsset kan net als de starterset worden afgesteld op frequentie van water geven.

Voor de kassen zijn ook verschillende onderdelen los verkrijgbaar zoekt u iets en kunt u het op onze website niet vinden vraag het gerust onze klantenservice.