Ligbedden

Ligbed of lounger kopen? Languit zonnen en een boek lezen op uw dakterras of bij het zwembad daar zijn onze ligbedden en loungers ideaal voor. In verschillende relaxstanden te stellen en passend bij uw andere tuinmeubilair.

Er zijn 8 & ligbedden - Sorteren op

Ligbedden - Ligbed kopen? Comfortabele ligbedden voor in uw tuin

Deze ligbedden leveren wij in verschillende materiaal soorten, zoals teak, wicker en kunststof. De banken zijn er in verschillende ontwerpen waaronder dichte blokmoddelen en open modellen. Ook zit er een mooi ligbed in het assortiment die goed verrijdbaar is door de grote wielen aan één kant.

Bekijk onze teakhouten tuinbanken wanneer je op zoek bent naar een beter kwaliteit. Teakhout is een specifiek soort hardhout en behoort net net als Hardhout tot dezelfde houtfamilie, maar er zitten kleine verschillen tussen. Teakhout bevat bijvoorbeeld meer olie van nature en is daardoor van zichzelf al beter tegen alle weersinvloeden bestand.

Wij bieden ligbedden van het merk Hartman en van het merk Tuindeco aan. Van Hartman hebben wij de kunststof modellen van de serie Palmyra en een Brisbane ligbed van Xerix Textileen en aluminium. Wicker is gevlochten kunststof van één of meerdere lagen. Meerdere lagen maakt de wickermeubel van een betere stevigheid en dus betere kwaliteit. Het vlechtwerk is vrij arbeidsintensief want helemaal met de hand gedaan. Textileen is een soort kunststof waardoor de zitting van een stoel die gemaakt is van textileen goed tegen regen bestand is.

Van Tuindeco hebben wij ligbed van teak en een model van wicker in verschillende kleuren. Het wicker model is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, wit en bruin. Alle Tuindeco ligbedden vallen in de serie Tuindeco Buget, leuke hippe modellen voor een betaalbare prijs. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Een ligbed staat heel leuk naast nog een ander ligbed en dan met een bijzettafel ertussen. Ook staat het mooi en is het praktisch om er een grote parasol tussen of aan de hoofdeinden te zetten. De blokmodellen van wicker staan ook erg strak wanneer deze met 2 of 3 naast elkaar worden gezet, dan is het een extra groot ligbed. Tot slot is het ook een heel mooi gezicht om buiten een soort hemelbed te maken van een vierkant frame met mooi gedrapeerde gordijnen over en om de ligbedden heen. Dan kunt u er ook een extra groot ligbed van maken binnenin.

Met mooi weer slaap u niet meer binnen maar straks misschien wel lekker buiten op een fijn ligbed of in uw grote hemelbed gemaakt van allemaal ligbedden buiten.