Loungesets

Loungeset kopen? Als je opzoek bent naar een loungeset voor in je tuin dan 'zit' je op onze webshop goed! We hebben verschillende wicker en metalen loungesets.  De wicker loungesets zijn gemaakt van gevlochten kunststof (wicker). Wicker is een vezel gemaakt van kunststof die gebruikt wordt in de meubelindustrie. Het is gevlochten kunststof van één of meerdere lagen. Meerdere lagen maakt de wickermeubel van een betere stevigheid en dus betere kwaliteit. Het vlechtwerk is vrij arbeidsintensief want helemaal met de hand gedaan. Wicker heeft een sterke gelijkenis met rotan, maar is veel minder gevoelig voor de weersinvloeden en is ook veel minder onderhoudsgevoelig. Wicker loungesets zijn er niet alleen in een rotanachtige lichtbruine kleur maar in veel kleuren, zoals zwart, grijs en wit verkrijgbaar.

Er zijn 21 & loungesets - Sorteren op

Loungesets - Loungeset kopen? Voordelige wicker loungesets voor uw tuin

De loungesets zijn er in allerlei soorten en maten, ons assortiment varieert in zowel materiaal, formaat en model. Zo leveren wij naast de vele wicker loungesets ook sets met een aluminium frame waaronder de Ancona. Bij de wicker set Napoli is precies samen te stellen hoe u get zelf wilt uit verschillende losse onderdelen. Er is dus een grote kans dat u uw beoogde loungeset zult vinden in ons assortiment.

Materialen die voor de loungesets worden gebruikt zijn voornamelijk wicker, grenenhout met een steigerhouten look en aluminium. Ook zijn er verschillende ontwerpen waaronder sets met langgerekte hoekbanken, sets uit meerdere onderdelen en sets die passen bij andere loveseats, standenstoelen en diningstoelen.

We voeren op onze webshop loungesets van de merken Garden Impressions, Hartman, Jardin, Bellagio en Tuindeco. Garden Impressions heeft een hele mooie ecru/bruine loungeset genaamd New Orleans. Van het merk Hartman hebben we ook drie mooie sets met alledrie, net als de set van Garden Impression, een bank en twee fauteuils in de kleuren taupe, coffeeblack en old black. Hartman en Jardin hebben ook zoals al hun meubilair goede kwaliteit sets en van Bellagio hebben we één heel stijlvolle set van zeer goede kwaliteit genaamd Verona. Bekijk onze loungeset Napoli of Ancona en zeker ook de Verona wanneer u op zoek bent naar de betere kwaliteit loungeset.

De meeste sets van het merk Tuindeco behoren allemaal tot onze Tuindeco Budget collectie en daarvan zijn de wicker loungesets allemaal van 1-laags wicker. De budget collectie bevat allemaal leuke en betaalbare modellen. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Zie ook de gerelateerde artikelen voor welk ander meubilair van hetzelfde type is als de betreffende loungeset.

Lekker languit loungen op warme zomeravonden en anders onder de lekkere warme terrasheater zodat ook met typisch Hollands weer het goed vertoeven is.