Loveseat

Loveseat kopen? Een knus meubelstuk waar u  gezellig samen op kan relaxen met een handig plateau in het midden voor een hapje en een drankje.

Er zijn 4 & loveseats - Sorteren op

Loveseat - Loveseat kopen? Diverse loveseats voor in de tuin

De oorsprong van de loveseat is de anderhalf persoons bank; een wat uit de kluiten gewassen fauteuil. In de tijd dat het mode was enorme hoepelrokken en jurken te dragen kwamen deze loveats ook in de mode. De dames pasten toen met hun enorme rokken niet meer in een gewone fauteuil. Tegenwoordig wordt de naam loveseat nog steeds gebruikt voor de kleine bankjes/sofa’s en ook voor de modellen zoals wij die aanbieden op onze webshop. De achterliggende gedachte van een loveseat is dat je er met je geliefde knus samen op kan zitten wegzwijmelen bij zwoele zomernachten. Plannen maken en ideeën bespreken onder het genot van een drankje.

En of u nu een klein balkon heeft bij uw appartement of een grote tuin bij uw vrijstaande woning; een loveseat past eigenlijk overal. Er zijn loveseats van verschillende materiaalsoorten, zoals geïmpregneerd grenenhout, wicker en hardhout.

Wicker is gevlochten kunststof van één of meerdere lagen. Meerdere lagen maakt de wickermeubel van een betere stevigheid en dus betere kwaliteit. Het vlechtwerk is vrij arbeidsintensief want helemaal met de hand gedaan. Textileen is een soort kunststof waardoor de zitting van een stoel die gemaakt is van textileen goed tegen regen bestand is. De loveseats zijn er in verschillende ontwerpen met lange rugleuning als korte rugleuning en verschillende stijlen in armleuningen.

Bekijk onze hardhouten loveseat Modern wanneer je op zoek bent naar een betere kwaliteit loveseat. Hardhout behoort tot dezelfde houtfamilie als teakhout, maar er zitten kleine verschillen tussen. Teakhout bevat bijvoorbeeld meer olie van nature en is daardoor van zichzelf al beter tegen alle weersinvloeden bestand. De hardhouten loveseat Modern van mahonie is daarom extra behandeld met speciale hardhoutolie.

Alle loveseats in onze webshop zijn van Tuindeco en behoren tot de Tuindeco Budget collectie. Het zijn degelijke loveseats voor een betaalbare prijs. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

In stijl relaxen op onze fijne loveseats.