Parasoldoeken

Parasoldoek kopen? Dan bent u in onze webshop aan het goede adres. Wij hebben voor u een enorm breed assortiment van kwalitatief goede parasoldoeken van het merk Sungarden. U hoeft dan niet een hele nieuwe parasol te bestellen van het merk Sungarden, maar u kunt ook alleen de hoes vervangen.

Er zijn 10 & parasoldoeken - Sorteren op

Parasoldoeken - Parasoldoek kopen? Diverse parasoldoeken

Verder hebben wij parasols in alle soorten en maten en kleuren, zo hebben wij pendelparasols en hangparasols, marktparasols, parasols met middenpoot en draaisysteem, parasols die helemaal in te rollen zijn in een soort luifel systeem. De kleinste maat parasol is circa 250cm in doorsnede en de grootste 350 cm. De kleuren zijn er van zwart, grijs en wit tot rood, groen, blauw, ecru en van alles daartussen.

Er zijn ook hele mooie 3-hoekige en 4-kanten zonnezeilen beschikbaar van Tuindeco, zowel van 4.2 bij 4.2 als 5.5. bij 5.5. in de kleuren zandbeige en zilvergrijs.

Tip: Denkt u eraan van tevoren even goed de ruimte op te meten waar de parasol moet komen? Het zijn flinke parasollen (met name de pendelparasols en hangparasols) en ze hebben wel wat ruimte nodig om, inclusief voet, goed te kunnen staan.

Bekijk onze Sungarden pendelparasols wanneer u op zoek bent naar een betere kwaliteit parasol. De pendelparasol van dit merk kent vele tevreden klanten die meer dan 10 jaar genieten van deze kwaliteit van de parasol. Ze bellen dan met ons dat ze nu na 10 jaar toch toe zijn aan een nieuw doek. De doeken zijn bij ons los te bestellen zodat u niet meteen een nieuwe parasol hoeft aan te schaffen, maar gewoon het doek kunt vervangen. Met de erbij te verkrijgen hoes beschermd u uw parasol tegen weersinvloeden en weet u zeker dat uw Sungarden parasol extra lang meegaat.

Wij bieden naast de parasols van het merk Sungarden ook modellen van de merken Tuindeco, Brighton Garden Furniture, Garden Impressions, Hartman, Jardin en Madison  aan.

Tuindeco heeft hele nette parasol voor een lage prijs met de modellen Le Mans, Le Havre en Brest. Brighton Garden Furniture heeft  een goedkope parasol van 300 cm diameter in het blauw en grijs met bijbehorende afdekhoes en een heleboel verschillende parasolvoeten. Garden Impressions heeft een bijzondere Bermuda Markies van 4 bij 3 meter, dit is een hele luxe luifel die helemaal op te rollen is en weg te stoppen bij slecht weer. Ook heeft Garden impressions een chique pendelparasol van 300 cm doorsnede. Hartman heeft een klassieke parasol en Jardin een mooie parasolvoet. Madison heeft ook verscheidene hangparasols met een bijpassende hoes en hele mooie klassieke parasollen met hele zomerse namen zoals Corfu, Kos, Mallorca, Madera en Palma.

Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken. Vooral wanneer u een parasol, hoes en voet besteld.

Lekker in de schaduw luxe zitten met de voeten hoog en een koud drankje in de hand om wat verder af te koelen tijdens de zonnige dagen.