Parasolvoeten

Parasolvoet kopen? Dan bent u in onze webshop aan het goede adres. Wij hebben voor u hele goede parasolvoeten van verschillende merken. De Sungarden voeten zijn hier te vinden in wit en antraciet en ook nog voor het juniormodel van 250 cm, de parasol van 250 cm wordt door Sungarden niet meer gemaakt, maar de voet is nog wel te verkrijgen.

Er zijn 18 & parasolvoeten - Sorteren op

Parasolvoeten - Parasolvoet

De parasolvoeten zijn er in alle soorten en maten en kleuren, zo hebben wij voeten met verschillende systemen, gewichten en vullingen. De lichtste voet is 20 kg en betongevuld en de zwaarste is 70 kg. De kleuren zijn er van zwart, grijs en wit tot roodgraniet groen, blauw en grind.

Wat betreft de parasols. Bekijk onze Sungarden pendelparasols wanneer u op zoek bent naar een betere kwaliteit parasol. De pendelparasol van dit merk kent vele tevreden klanten die meer dan 10 jaar genieten van deze kwaliteit van de parasol. Ze bellen dan met ons dat ze nu na 10 jaar toch toe zijn aan een nieuw doek. De doeken zijn bij ons los te bestellen zodat u niet meteen een nieuwe parasol hoeft aan te schaffen, maar gewoon het doek kunt vervangen. Met de erbij te verkrijgen hoes beschermd u uw parasol tegen weersinvloeden en weet u zeker dat uw Sungarden parasol extra lang meegaat.

Wij bieden naast de parasols van het merk Sungarden ook modellen van de merken Tuindeco, Brighton Garden Furniture, Garden Impressions, Hartman, Jardin en Madison  aan.

Tuindeco heeft hele nette parasol voor een lage prijs met de modellen Le Mans, Le Havre en Brest. Brighton Garden Furniture heeft  een goedkope parasol van 300 cm diameter in het blauw en grijs met bijbehorende afdekhoes en een heleboel verschillende parasolvoeten. Garden Impressions heeft een bijzondere Bermuda Markies van 4 bij 3 meter, dit is een hele luxe luifel die helemaal op te rollen is en weg te stoppen bij slecht weer. Ook heeft Garden impressions een chique pendelparasol van 300 cm doorsnede. Hartman heeft een klassieke parasol en Jardin een mooie parasolvoet. Madison heeft ook verscheidene hangparasols met een bijpassende hoes en hele mooie klassieke parasollen met hele zomerse namen zoals Corfu, Kos, Mallorca, Madera en Palma.

Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken. Vooral wanneer u een parasol, hoes en voet besteld.

Lekker in de schaduw luxe zitten met de voeten hoog en een koud drankje in de hand om wat verder af te koelen tijdens de zonnige dagen.