Partytenten

Partytent kopen? Wil je buiten in de schaduw kunnen zitten, of wil je buiten kunnen zitten wanneer het regent? Of geef je een feestje in de open lucht en ga je lekker dansen en of barbequen? Wij hebben partytenten in verschillende kleuren voor je waarbij altijd wel de juiste kleur aanwezig is zodat het goed past bij je tuinmeubels en je tuininrichting. Bij de partytenten zijn ook zijwanden te bestellen zodat u uit de wind kunt zitten.

Er zijn 16 & partytenten - Sorteren op

Partytenten - Partytent kopen?

De partytent genaamd paviljoen Esprit is er in 3 bij 3 meter in de kleuren safari, donkergrijs, blauw, groen en ecru. In de kleur ecrue is er ook nog een model van 3 bij 4 meter. Bij de 3 bij 3 partytenten zijn ook zijwanden bij te bestellen in dezelfde kleuren. De zijwanden komen in sets van 2 zodat je meteen 2 zijden kunt dichtmaken. Wanneer je er 4 besteld (totaal 2 sets van 2) dan kun je de tent helemaal dichtmaken.

Er zijn ook nog 3 partytenten van Sun Alu die goed vouwbaar zijn en die een mooi sierrandje hebben bovenin. Deze zijn er in de kleuren blauw, ecru en groen. Voor deze modellen zijn geen aparte zijwanden leverbaar. Bent u op zoek naar een paviljoen ideaal voor trouwpartijen dan hebben wij mooie witte paviljoens in de maten 3 bij 4,5, 4 bij 4 van type Easy Paviljoen en nog een grote van 3 bij 6 type Giant.

Alle paviljoens zijn van het merk Garden Impressions. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Mooie verjaardagen, BBQ’s, lunches en dansfeestjes in onze mooie partytenten van Garden Impressions.