Patiokassen

Patiokas kopen? Van de patiokas heeft Gouden Tuin ook allerlei soorten zowel van aluminium als van hout en juist voor de wat kleinere tuin of balkon. Alle kassen zijn van Royal Well en van zeer goede kwaliteit.

Er zijn 0 & patiokassen - Sorteren op

Patiokassen - Patiokassen

Met de patiokassen kunnen planten goed op worden gekweekt en later verpoot in de tuin. De verschillende patiokassen hebben allemaal openslaande deuren alleen de Cedar Wall Garden heeft twee hele mooie schuifdeuren.

U kunt in een kas allerlei groentes kweken en kruiden planten, denkt u aan paprika’s, komkommers, courgettes, allerlei soorten kool, wortels, prei, mais en kruiden zoals tijm, rozemarijn, munt, bieslook. Op de verpakking van zaden die u daarvoor koopt staat vaak duidelijk aangegeven of de zaadjes meteen in de volle grond moeten worden gezaaid of dat je ze eerst in kweekbakken op kunt kweken en later verpoten. Op onze webshop zijn kassen verkrijgbaar voor meteen in de volle grond en ook kweekbakjes en zelfs een kweektafel. U vind vast wat u zoekt. Mist u iets laat het ons weten!

Van alle kassen zijn de ramen van polycarbonaat of veiligheidsglas gemaakt en daardoor veilig en geschikt voor een kas. Kassen met een bovenklep kunnen allemaal in verschillende standen worden opengezet zo kunt u precies bepalen hoeveel lucht/wind erbij komt.

De kassen voor meteen op de volle grond kunnen mooi in uw tuin en heeft u alleen een balkon kijk dan naar onze kweektafel Fresh Table en de Urban Grower. Bij de Urban Grower kan de bovenkant (het raamwerk) er eenvoudig afgetild worden als de plantjes groot zijn geworden.

Kortom voor elke ruimte wel een broeikas en voor deze mooie kassen maakt u natuurlijk ook wel ruimte.