Picknicktafels

Picknicktafel kopen? Als u op zoek bent naar een picknicktafel bent u hier aan het juiste adres. Onze webshop levert namelijk allemaal picknicktafels in verschillende soorten en maten. Ons assortiment varieert in zowel materiaal, formaat en model. Zo leveren wij naast de standaard picknicktafel die u overal ziet ook vierkante picknicktafels met vier banken, extra lange modellen en modellen met losse banken. Er is dus een grote kans dat u uw beoogde picknicktafel zult vinden in ons assortiment.

Er zijn 13 & picknicktafels - Sorteren op

Picknicktafels - Picknicktafel kopen? Diverse picknicktafels voor je tuin

Of u nu een klein balkon heeft bij uw appartement of een grote tuin bij uw vrijstaande woning onze webshop heeft altijd wel een type picknicktafel dat voor uw ruimte geschikt is. Er zijn picknicktafels in allerlei groottes, de maten variëren van een heel kleine felgekleurde kinderpicknicktafel tot picknicktafels van circa 300 cm. Wanneer u te weinig ruimte heeft om een grote picknicktafel een vaste plek te geven, kan de hardhouten inklapbare picknickset een uitkomst bieden. Wilt u weten met hoeveel mensen u comfortabel op de bank van een picknicktafel kunt zitten? Wij adviseren u om 50 cm zitruimte per persoon op de picknickbank als uitgangspunt te nemen.

De picknicktafels leveren wij verder in verschillende houtsoorten, namelijk geïmpregneerd vurenhout en hardhout. Ook zijn er verschillende ontwerpen, waaronder langgerekte picknicktafels en ook ronde en vierkante picknicktafels. Er is ook een picknicktafel met opklapbare zittingen. De ingeklapte zittingen blijven droog tijdens neerslag, waardoor je er na een regenbui direct weer op kunt zitten.

Bekijk onze hardhouten tuinbanken wanneer u op zoek bent naar een betere kwaliteit picknicktafel. Hardhout behoort tot dezelfde houtfamilie als teakhout, maar er zijn wel kleine verschillen.Teakhout bevat bijvoorbeeld meer olie van nature en is daardoor van zichzelf al beter tegen alle weersinvloeden bestand. Onze hardhouten modellen zijn extra behandeld met hardhoutolie, om eveneens zo optimaal mogelijk bestand te zijn tegen weersinvloeden.

Al onze picknicktafels zijn van het merk Tuindeco en de modellen behoren allemaal tot onze Tuindeco Budget collectie. De budget collectie bevat moderne en betaalbare modellen. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Lekker picknicken en barbequen onder het genot van een drankje aan de mooie picknicktafels uit onze collectie.