Prieeltjes

Een mooie droge plek voor uw picknicktafel, tuinset, BBQ, motor & fiets of om lekker onder te spelen in een speelhuisje, dat bieden onze prieeltjes u perfect.

Er zijn 19 & prieeltjes - Sorteren op

Prieeltjes - Prieeltjes kopen? Wij hebben een prieeltje voor elke tuin

Prieeltje kopen? Bent u op zoek naar een degelijke prieeltje? Bekijk dan nu hieronder ons uitgebreide assortiment. De prieeltjes zijn allemaal van hout en van goede kwaliteit waardoor ze een lange levensduur hebben. Voor een extra lange levensduur is het altijd beter de prieeltjes periodiek te behandelen met verf/coating, dat zorgt ervoor dat het hout niet gaat rotten. Bij hout ontkomt u er niet aan dat u het moet onderhouden voor een goede levensduur, dat is een eigenschap van hout. Impregneren gaat circa 1,5 jaar mee en coaten circa 5 jaar en daarna moet dit opnieuw gebeuren om de conditie van het prieeltje goed te houden.

Daarbij is het ook van belang de prieeltje te behandelen zodat de kieren goed dichtgestopt worden en het niet toch gaat lekken langs kozijnen van ramen of deuren. Water kruipt zo noemen ze dat, dat is een eigenschap van water. Hout neemt op zijn beurt water makkelijk op wanneer dit niet behandeld is. Het kost wel wat extra maar dan heeft u ook veel langer plezier van uw prieeltje. U betaalt aardig wat voor een prieeltje dus wilt u ook dat deze lang meegaat en daarom is het beter het meteen goed aan te pakken en het prieeltje te laten coaten of dit zelf te doen. Kijk goed naar welk merk prieeltje u graag wilt en wat de verschillende opties zijn, dit is per merk verschillend wat er allemaal kan, sommige modellen zijn er alleen maar in 1 standaardversie.

Wat altijd aan te raden is, dat is om te zorgen dat het prieeltje wanneer deze wanden heeft niet op de zijwanden rust maar op  houten funderingspalen. Dit voorkomt dat er snel vocht vanuit de grond uw wanden intrekt en de levensduur van uw prieeltje verslechterd. Ook zijn er verder vaak verschillende soorten dakbedekking mogelijk en een goede afwatering met een dakgootset is ook van belang.

Onze webshop heeft altijd wel een type prieeltje die past bij uw eigen stijl tuin. Er zijn prieeltjes in allerlei modellen, variërend van prieeltjes met zijwand of zonder en met verschillende soorten daken en groottes. Coating is mogelijk in een breeds scala aan kleuren afhankelijk van welke prieeltje van welk merk u kiest.

Wij bieden prieeltjes aan van de Interflex en Solid. Onderaan deze overzichtspagina kunt u op merk filteren.

De levertijden van de prieeltjes zijn heel wisselend van 8 werkdagen tot 10 a 12 weken afhankelijk van welke prieeltje u wilt. Een concrete afleverdag kunnen wij op voorhand niet geven, maar wij houden u wel op de hoogte. Vraag altijd even bij onze klantenservice welke levertijd voor uw prieeltje gemiddeld is. Wilt u het prieeltje gecoat dan duurt dat vaak enkele weken langer.

Bekijk nu ons mooie aanbod aan houten prieeltjes.