Statafels

Statafel kopen? We hebben een paar hele leuke statafels in ons assortiment.

Er zijn 3 & statafels - Sorteren op

Statafels - Statafel kopen? Voordelige, ruime en stevige statafels

We hebben een koffietafel/statafel en Coolbar in één. Dit is een heel leuk product met een koelbox erin verwerkt. Wanneer u het blad, tevens deksel van de koelbox, omhoog trekt wordt de koelbox zichtbaar. U kunt dan, doordat het blad hoger zit, de koelbox gebruiken als statafel en er ook nog steeds drankjes op zetten. Uitgeschoven is de Coolbar 84,5 cm hoog.

Verder hebben wij ook nog een houten biertafel, dit is een eenvoudige statafel gemaakt van grenenhout. De tafel is 1 meter hoog en het blad is 120cm van doorsnede. Deze tafel is ideaal voor tijdens de BBQ of om lekker drankjes en hapjes op te serveren. De tafel heeft een mooie ronde vorm met een robuuste uitstraling, een hele stoere tafel dus.

Tot slot is er de traditionele statafel met een zwart blad en metalen onderstel. Het voordeel van dit model statafel is dat deze inklapbaar is en dus goed op te bergen tussen de feestjes door. U kunt er zo makkelijk meerdere kwijt in een kleine opslagruimte. Deze statafel is 115 cm hoog met een blad van 80 cm doorsnede. Het is een stevig blad van 8 cm dik.

We voeren op onze webshop statafels van de merken Garden Impressions, Jardin en Tuindeco. Garden Impressions heeft de traditionele statafel met mooi zwart blad. Van het merk Jardin hebben we de Coolbar en van Tuindeco hebben wij de grenenhouten biertafel. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Bestel nu uw statafels voor uw komende feestjes, partijen en barbeques.