Terrasverwarming

Terrasverwarming nodig? Als echte Hollanders weten wij in Nederland maar al te goed dat het weer zich niet laat voorspellen en de seizoenen wel eens wat opschuiven of anders uitpakken dan we hopen. Of u nu een klein balkon heeft bij uw appartement of een grote tuin bij uw vrijstaande woning een terrasheater past altijd. Zo kunt u altijd lekker warm buiten zitten en genieten van u net nieuw gekochte tuinbank en standenstoel via onze webshop. Barbequen is nu altijd mogelijk.

Er zijn 6 & terrasheaters - Sorteren op

Terrasverwarming - Terrasverwarming kopen?

Er zijn verschillende soorten terrasverwarmingen. Zo zijn er terrasheaters op gas en op stroom en zijn er modellen die u kunt neerzetten en goed blijven staan. Naast de staande modellen zijn er ook de plafondheaters en wandheaters die moeten worden opgehangen. De modellen zijn van roestvrij staal of aluminium en allemaal waterdicht. De staande gasheater is goed te verrollen door de wieltjes die eronder zitten.

Behalve de gasheater die u echt alleen buiten moet gebruiken, zijn de meeste modellen ook binnen veilig te gebruiken en dan wel in uw schuur of werkplaats. Denkt u er wel aan dat zoals de naam heater het al zegt, de lampen heet worden warmte afgeven en ze dus vrij moeten staan en hangen. Leg nooit iets op de heater en zet er ook niets tegenaan. Zorg ook altijd dat u de heater goed uitzet wanneer u deze niet gebruikt of langer bij de heater weg bent en pas ook altijd op met uw kleine kinderen en huisdieren. Zorg er ook altijd voor dat u voldoende ventileert, dus ramen en deuren open zet, wanneer u de terrasverwarming gebruikt in uw werkplaats.

Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

De verschillende heaters zijn van Tuindeco en behoren in onze Tuindeco Budget collectie. Eén van de heaters heeft zelfs een afstandbediening zodat u lekker kunt blijven zitten in uw luie relaxstoel en mooi op afstand de heater kunt bedienen. U heeft dus alle redenen om vaker niet uitgebreid te gaan barbequen met uw buren/vrienden en lekker buiten te relaxen bij welk Hollands weer dan ook.