Tuinbanken

Tuinbank kopen? Of u nu een klein balkon heeft bij uw appartement of een grote tuin bij uw vrijstaande woning onze webshop heeft altijd wel een type bank die voor uw ruimte geschikt is. Er zijn banken in allerlei groottes, de maten variëren tussen banken van 110 cm en circa 300 cm. Deze tuinbanken leveren wij in verschillende houtsoorten, zoals teak, geïmpregneerd vurenhout en hardhout. De banken zijn er in verschillende ontwerpen en er zijn lange banken, stevige banken en banken zonder rugleuning. Ook zit er een mooie schommelbank en een hoekbank in het assortiment. 

Er zijn 19 & tuinbanken - Sorteren op

Tuinbanken - Tuinbank kopen? Mooie houten tuinbanken

Bekijk onze teakhouten tuinbanken wanneer u op zoek bent naar een betere kwaliteit. Teakhout is een specifiek soort hardhout en behoort net net als Hardhout tot dezelfde houtfamilie, maar er zitten kleine verschillen tussen. Teakhout bevat bijvoorbeeld meer olie van nature en is daardoor van zichzelf al beter tegen alle weersinvloeden bestand.

Wij bieden banken van de merken Brighton Garden Furniture en Tuindeco aan. Van Brighton Furniture hebben wij de zogeheten Tuinbanken en Parkbanken. Deze banken zijn gemaakt van hardhout en hebben onderling enkele verschillen. Het frame van onze Tuinbanken is 5 cm dik. De zitdiepte van deze banken is 48 cm en de zithoogte 45 cm. Alle Tuinbanken zijn afkomstig uit Indonesië. De Parkbanken hebben een wat dikker frame van 8 cm waardoor deze er robuuster uitzien. Ook heeft deze bank extra dikke poten van 6 cm dikte. De Parkbanken zijn net als de Tuinbanken van het merk Brighton Garden Furniture. De zitdiepte en zithoogte van de Parkbank is gelijk aan die van de Tuinbank. Verder zitten er nog enkele verschillen in de vorm van de armleuningen en de rugleuning. Bij de Parkbank is de rugleuning onderin gesloten. Bij de Tuinbank is de rugleuning meer golvend en zit er extra ruimte tussen de rugleuning en de zitting. Dit maakt de Tuinbank meer ergonomisch dan de Parkbank en extra comfortabel.

Van Tuindeco hebben wij banken van geïmpregneerd Grenenhout, Hardhout en Teak allemaal in onze Tuindeco Budget collectie. Leuk betaalbaar tuinmeubilair waaronder een tennisbank, bank Dennenbos, bank Sparrenbos en de eerder genoemde schommelbank en hoekbank.

U moet circa 50 cm rekenen per persoon om te berekenen met hoeveel mensen u comfortabel op de bank kunt zitten. Een voorbeeld; op een bank van 210 cm zit u comfortabel met 4 personen. Alle banken van 210 cm lengte en langer hebben een middenpoot om de stevigheid te behouden en doorzakken van de bank te voorkomen. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Kortom lekker een drankje drinken in de zon op onze banken voor uw huis of in uw tuin.