Tuinhuisjes

Tuinhuisje kopen? Bent u op zoek naar een degelijk tuinhuisje? Bekijk dan nu hieronder ons uitgebreide assortiment. De tuinhuisjes zijn van hout en van goede kwaliteit waardoor ze een lange levensduur hebben. Voor een extra lange levensduur adviseren wij u om uw tuinhuis periodiek behandelen met verf/coating. In onze webshop vindt u tuinhuisjes in allerlei modellen; met meerdere ramen of juist een enkel raam, een enkele deur of juist dubbele deuren en bijvoorbeeld tuinhuizen met grote veranda’s. Ook zijn er tuinhuisjes met zijluifels, kleine schuurtjes en zelfs enorme jumbo blokhutten. Coating is mogelijk in een breeds scala aan kleuren, afhankelijk van welk huisje van welk merk u kiest.

Er zijn 295 & tuinhuisjes - Sorteren op

Tuinhuisjes - Tuinhuisje kopen? - Goedkope tuinhuisjes voor elke tuin

Wij bieden tuinhuisjes aan van de Interflex, Tuindeco budget, Solid en Outdoor Life Products. Onderaan deze overzichtspagina kunt u op merk filteren.

Bij hout ontkomt u er niet aan dat u het moet onderhouden voor een goede levensduur, dat is een eigenschap van hout. Impregneren gaat circa 1,5 jaar mee en coaten circa 5 jaar en daarna moet dit opnieuw gebeuren om de conditie van het huisje goed te houden. Het is belangrijk om uw tuinhuis te behandelen zodat de kieren goed dichtgestopt worden. Hiermee voorkomt u dat er water langs de kozijnen van ramen of deuren lekt. Water kruipt en hout neemt op zijn beurt water makkelijk op wanneer dit niet behandeld is. Het behandelen van uw tuinhuis is de investering zeker waard; u heeft dan veel langer plezier van uw tuinhuis. Kijk goed naar welk merk tuinhuisje u graag wilt en wat de verschillende opties zijn. Het is per merk verschillend welke aanvullende opties er zijn;  sommige modellen zijn verkrijgbaar in 1 standaardversie.

We raden aan om te zorgen dat het huisje niet op de zijwanden rust maar op  houten funderingspalen. Dit voorkomt dat er snel vocht vanuit de grond uw wanden intrekt en de levensduur van uw huisje verslechterd. We raden afwateringsbalken aan om te zorgen dat de  wanden niet op de grond staan. Hiermee voorkomt u dat er water komt te staan op de vloer binnenin uw huisje. Bij de meeste tuinhuizen heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. Het monteren van een dakgootset zorgt voor een goede afwatering.

Veel tuinhuisjes van Interflex met een zijluifel zijn gespiegeld op te bouwen (dus met luifel aan de andere kant). Wanneer u dit van plan bent, geef dit dan door aan de klantenservice, zodat daar met het coaten van uw tuinhuis rekening mee gehouden wordt. Ook kunnen via Interflex de ramen en deuren eenvoudig een andere kleur krijgen ten opzichte van de wanden. U kunt eerst een grondlaag laten aanbrengen en dan coating voor extra goede bescherming. U er voor kiezen alleen het exterieur te laten coaten of het gehele huisje binnen en buiten.

De levertijden van de blokhutten zijn heel wisselend en kunnen oplopen van 8 werkdagen tot 10 a 12 weken. De levertijd is afhankelijk van de voorraadstatus en van het type houtbewerking dat u kiest. Een concrete afleverdag kunnen wij op voorhand niet geven, maar wij houden u wel op de hoogte. Vraag altijd even bij onze klantenservice welke levertijd voor uw tuinhuis gemiddeld is. Besteld u een gecoat huisje of maatwerk dan duurt dat vaak enkele weken langer.

Populaire modellen van Interflex deze zomer zijn onder andere de 3055, 331M, 2525Z en de 2055. Van Tuindeco zijn dit de Boudewijn en Lars. Tuindeco heeft ook verschillende hottubs en sauna’s. Wilt u daar meer over weten, vraag er dan naar bij onze klantenservice.

Ziet u het al voor zich, in de zomer of het najaar lekker op uw nieuwe veranda voor uw blokhut barbecuen en relaxen, of misschien wel uw blokhut als plek voor logees in uw achtertuin?