Tuinkasten

Tuinkast kopen? Wanneer u een tuin, terras of balkon heeft, heeft u vaak ook zaken als tuingereedschap, potten, openhaardhout, BBQ tools en bijvoorbeeld voer voor uw knaagdier, vogel, hond of kat. Daarvoor kan een handige tuinkast u een goede opbergmogelijkheid bieden. Wanneer u over een klein balkon beschikt hebben we kleine losstaande tuinkasten, heeft u een ruime tuin dan zijn ook de grotere tuinkasten geschikt.

Er zijn 8 & tuinkasten - Sorteren op

Tuinkasten - Tuinkast kopen? Tuinkasten de perfecte tuinberging!

Er zijn tuinkasten in allerlei groottes, de maten variëren tussen tuinkasten van 45 cm breed tot circa 146 cm breed en van 212cm hoogt tot circa 2 meter hoog. Deze tuinkasten leveren wij in verschillende houtsoorten, zoals teak, geïmpregneerd grenen en vurenhout, en met houten, dakleer of zinken dak. De kasten zijn er ook in verschillende ontwerpen waaronder smalle kasten, stevige robuuste kasten, dichte kasten, halfdichte kasten en open kasten.

De tuinkasten van grenenhout zijn van dunne plankjes grenen, deze dunne plankjes zijn wel wat gevoelig voor scheuren. Bekijk onze hardhouten tuinkast wanneer uw op zoek bent naar een betere kwaliteit. Deze tuinkast is gemaakt van Indonesisch Mahonie en is vergelijkbaar met teak.

Verder hebben wij een mooie berging voor openhaardhout, een werkbank met zinken blad en tuindressoir met zinken blad in het assortiment. De openhaardhoutberging is een leuk item om praktisch uw haardhout in op te bergen. De werkbank met zinken blad is handig wanneer u uw planten staand wilt verpoten en dit niet zittend op uw knieën op de grond in uw tuin wilt doen. Er is ruimte om onder het werkblad haardhout op te slaan. Het tuindressoir kunt u losstaand plaatsen, maar u kunt deze ook goed combineren aan elke kant een tuinkast met zinken dak. Hierdoor heeft het één stijl en heeft u veel extra opbergruimte.

Alle producten op deze pagina zijn van het merk Tuindeco en behoren tot de Budget collectie; het is leuk en betaalbaar tuinmeubilair. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Fijn al uw tuinaccessoires leuk opgeruimd en meteen bij de hand.