Tuinsets

Tuinset kopen? Wij hebben tuinsets in verschillende maten, waaronder sets met 2 stoelen, en ook met 4 en 6 stoelen. Of u nu een grote veranda heeft of een klein balkon, we hebben altijd wel een set die past.  

Er zijn 16 & tuinsets - Sorteren op

Tuinsets - Tuinset kopen? Mooie tuinsets van wicker, hout en aluminium. Makkelijke betaling en levering

Deze tuinsets leveren wij in verschillende materiaalsoorten, zoals kunststof, wicker en grenenhout. De sets zijn er in verschillende ontwerpen met rechthoekige tafels, vierkante en ronde tafels, stoelen met hoge rugleuning of lage rugleuning. Ook hebben wij een mooie Wicker Catania dinnerset, wicker Barset en een Bistroset in het assortiment. U kunt ook zelf een set samenstellen en contact met ons opnemen over een combinatieprijs.

Bekijk onze teakhouten tafels in de categorie tuintafels wanneer u op zoek bent naar een betere kwaliteit tuintafel. Teakhout behoort tot dezelfde houtfamilie als hardhout, maar er zitten kleine verschillen tussen. Teakhout bevat bijvoorbeeld meer olie van nature en is daardoor van zichzelf al beter tegen alle weersinvloeden bestand.

Wij bieden complete tuinsets van de merken Garden Impressions, Hartman, Jardin en Tuindeco aan. Van Hartman en Jardin meubilair zijn de verschillende meubels goed bij elkaar te matchen. Hartman en Jardin voeren nagenoeg dezelfde kleuren groen, blauw en antraciet. Van de kunststof tuintafels is de Wellington van Jardin het grootst, samen met de tafel Europa van Hartman. Aan deze kunststof tafels kunt u met gemak met 8 personen dineren. Van Jardin is er ook een heel leuke barset met cube-vormige stoeltjes zonder leuningen om leuk aan te ontspannen.

Onze Tuindeco Budget collectie biedt modern betaalbaar tuinmeubilair. We hebben tuinsets met een steigerhouten look en ook een loungestoel BIG met hocker met een steigerhoutlook. Ook bieden we diverse tuinsets van wicker, zoals de dinnerset Ajaccio en dinnerset Catania. Wicker is gevlochten kunststof van één of meerdere lagen. Meerdere lagen maakt de wickermeubel van een betere stevigheid en dus betere kwaliteit. Het vlechtwerk is vrij arbeidsintensief want helemaal met de hand gedaan.

Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Fijn buiten dineren aan uw comfortabele tuinset met een mooie tuinset door ons of uzelf samengesteld.