Tuinstoelen

Tuinstoel kopen? Bent u op zoek naar een goede relax stoel of een fijne diningstoel voor buiten? Bekijk dan nu hieronder ons uitgebreide assortiment. De stoelen zijn van van hout, kunststof, aluminium of wicker. De stoelen zijn van hoge kwaliteit en kunnen hierdoor goed buiten staan. Voor een extra lange levensduur is het altijd beter om in de winter en met slecht weer uw tuinmeubilair binnen te zetten. Kussens moeten natuurlijk ook wel binnen opgeborgen worden.

Er zijn 58 & tuinstoelen - Sorteren op

Tuinstoelen - Tuinstoel kopen? Tuinstoelen van kunststof, hout, aluminium en textileen

Onze webshop heeft altijd wel een type tuinstoel die past bij uw eigen stijl tuin, terras, balkon of scheepsdek. Er zijn stoelen in allerlei modellen, variërend van diningstoel en schommelstoel tot standenstoel en stapelstoel. Deze tuinstoelen leveren wij in verschillende materialen zoals aluminium, textileen, wicker, teakhout en kunststof. Ook zijn er verschillende ontwerpen waaronder lage stoelen, hoge stoelen, stoelen met en zonder armleuning en er is ook een mooie relaxstoel en een robuuste blokstoel in het assortiment aanwezig.

Wij bieden tuinstoelen van de merken Garden Impressions, Hartman, Jardin, Sungarden, Bellagio en Tuindeco aan. Van Hartman en Jardin meubilair zijn de verschillende meubels goed bij elkaar te matchen. Hartman en Jardin voeren nagenoeg dezelfde kleuren groen, blauw en antraciet.

Bekijk onze Bellagio en Sungarden tuinstoelen wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit. Van Bellaggio en Sungarden zijn er enkele standenstoelen en diningstoelen gemaakt van aluminium, textileen en ook van wicker.  Wicker is gevlochten kunststof van één of meerdere lagen. Meerdere lagen maakt de wickermeubel van een betere stevigheid en dus betere kwaliteit. Het vlechtwerk is vrij arbeidsintensief want helemaal met de hand gedaan. Textileen is een soort kunststof waardoor de zitting van een stoel die gemaakt is van textileen goed tegen regen bestand is. Van het merk Tuindeco hebben wij tuinstoelen van geïmpregneerd grenen, wicker en teak in onze Tuindeco Budget collectie. Leuk betaalbaar tuinmeubilair waaronder een relax stoel, dining stoelen en de eerder genoemde schommelstoel en blokstoel.

Voor mensen die wat lastiger uit een stoel kunnen opstaan is het van belang dat de zithoogte niet te laag is, dus dat men niet te dicht bij de grond zit. Ook moet de stoel stevig staan, een rechte rugleuning hebben en goede armleuningen. De June Diningstoel van Hartman is daar met een zithoogte van 45 cm en een zitdiepte van 46 cm een heel geschikt model voor. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Dus van het zomer lekker languit zonnen op uw achterover geklapte standenstoel in relaxmodus met uw voeten op het voetenbankje op het voordek van uw schip of zonnige terras in uw eigen achtertuin.