Tuintafels

Tuintafel kopen? Of u nu een klein balkon heeft bij uw appartement of een grote tuin bij uw vrijstaande woning onze webshop heeft altijd wel een type tuintafel die voor uw ruimte geschikt is. Er zijn tuintafels in allerlei groottes, de maten variëren tussen tafels van 90 cm tot tafels van circa 300 cm.

Er zijn 42 & tuintafelafels - Sorteren op

Tuintafels - Tuintafel Kopen? Kunstof, teak en houten tuintuintafels

Deze tuintafels leveren wij in verschillende houtsoorten, zoals teak, polystone, kunststof, aluminium, glas en teak. De tafels zijn er in verschillende ontwerpen en er zijn lange tafels, hoge tafels en tafels met vier poten, tafels met middenpoot en tafels met verschillende materialen aan tafelbladen. Ook zit er een mooie moderne tafels met aluminium frame en houten bladen in het assortiment.

Bekijk onze teakhouten tuintafels wanneer je op zoek bent naar een betere kwaliteit houten tafels. Teakhout is een specifiek soort hardhout en behoort net net als Hardhout tot dezelfde houtfamilie, maar er zitten kleine verschillen tussen. Teakhout bevat bijvoorbeeld meer olie van nature en is daardoor van zichzelf al beter tegen alle weersinvloeden bestand.

Wij bieden tuintafels van verschillende merken zoals Garden Impressions, Hartman, Jardin, Sungarden, Bellagio en Tuindeco aan. Garden Impressions heeft mooie tafels met aluminium frame en ook enkele met glasbladen. Hartman heeft hele goede kunststof tafels, maar ook mooie teak tafels en tafels met een aluminium frame. Van Jardin hebben wij alleen kunststof tafels. Zie voor de kwalitatief beste tuintafels de tafels van Bellagio, Sungarden, Hartman en Jardin.

Van Tuindeco hebben wij tuintafels van teak allemaal in onze Tuindeco Budget collectie. Leuk betaalbaar tuinmeubilair. Het hout van deze tafels is in het echt wat robuuster dan op de foto’s doet lijken. Bij deze tafels van Tuindeco zijn grove houtlijnen, nerven en noesten zichtbaar voor een stoere uitstraling.

U moet circa 40/50 cm rekenen per persoon om te berekenen met hoeveel mensen u comfortabel aan een tuintafel kunt zitten. Afhankelijk van de grootte stoelen die u erbij wilt zetten. Wilt u meerdere artikelen bestellen? Vraag dan altijd even om een prijsopgaaf, vaak kunnen we er dan een mooie combinatieprijs van maken.

Lekker dineren in de tuin of op het dakterras met deze fijne tafels van mooie merken.