Zwembaden

Zwembad kopen? Met zomers weer of zelfs tropische temperaturen is het fijn om wat verkoeling te kunnen zoeken in het water. Daarom heeft onze webshop ook een aantal hele leuke zwembaden in het assortiment. Alle baden en accessoires zijn van het merk Intex.

Er zijn 6 & zwembaden opblaasbaar - Sorteren op

Zwembaden - Zwembad kopen? Diverse zwembaden

Er zijn baden bij die vrij groot zijn, en die vanwege de hogere zijwanden en grotere waterdiepte vooral geschikt zijn voor oudere kinderen en volwassenen. Voor de kleine kinderen zijn er wat kleinere badjes beschikbaar. Deze kinderbaden hebben een lage rand en zijn geschikt voor klein beetje water. Denkt u er wel aan dat u altijd uw kinderen goed in de gaten houdt, ook bij een bad met weinig water? Laat ze er nooit alleen zonder ouderlijk toezicht in spelen. Voor uzelf is het net zo fijn even de voeten erin afkoelen en met water gooien als het zo warm is.

Een zwembad kunt u het best plaatsen op een niet te harde ondergrond. Wanneer een zwembad op een harde ondergrond staat, zoals direct op de tegels, dan slijt de bodem van uw zwembad een stuk sneller en kan deze lek raken. Het beste is het zwembad op het gras vrij van stenen neer te zetten. Als u alleen bestrating heeft in uw achtertuin kunt u er misschien een mat of kleed onder leggen als extra bescherming tegen beschadigingen en lekkage.

De grote baden kunnen aardig wat liters water bevatten. Denk er bij de plaatsing van het zwembad aan dat de ondergrond waarop u het bad zet het gewicht van een vol bad moet kunnen dragen. En stel dat er water over de badrand heen gaat, door spelen en zwemmen, is dit dan erg op de plek waar u het bad plaatst?

Al onze baden staan garant voor verkoeling en leuke waterpret tijdens de warme zomerdagen.

Om uw zwembad schoon te houden moet u het water regelmatig verversen. Wanneer u het bad langere tijd niet gebruikt, dan kunt u deze het beste leeg laten lopen en dan het bad goed op laten drogen en opbergen. We hebben van Intex ook een mooie onderhoudsset voor het schoonhouden van uw zwembad beschikbaar.

Kortom, genoeg leuks voor een heleboel waterpret en verkoeling tijdens warme dagen.